Skriv til os med din forespørgsel eller din kommentar

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Vi udsender først og fremmest nyhedsbrev, når der er væsentligt nyt på fordmklub.dk – fortrinsvis nye aktiviteter i kalenderen og nye billeder i vores billedarkiv. Mindre opdateringer og rettelser adviseres ikke, medmindre de falder sammen med en af de førnævnte større opdateringer

 

EU Persondatadirektiv: Ford M Klub Danmark opbevarer udelukkende din mail-adresse på vores mailserver, således at du kan modtage nyhedsmail ved nyt på vores hjemmeside. Vi videregiver under ingen omstændigheder din mailadresse til tredjepart.

Ønsker du at afmelde dig vores nyhedsmail, skal du skrive til Ford M Klub Danmarks webansvarlige, der derefter videreformidles din anmodning til webmaster. Du vil modtage en bekræftelsesmail, når din mailadresse er slettet, såfremt du udtrykkeligt ønsker det. Dette vil naturligvis betyde, at du ikke længere modtager nyhedsmail fra Ford M Klub Danmark.

Pas på falske mails
Der er ofte falske mails i omløb, hvor afsenderen udgiver sig for at være en af dig i forvejen kendt organisation, i håbet om at lokke personlige oplysninger ud af dig. Ford M Klub Danmark vil i en nyhedsmail aldrig medsende vedhæftede filer eller udbede sig personlige oplysninger, ligesom vi altid kun vil skrive på dansk. Er du i tvivl om en modtaget nyhedsmail, så henvend dig direkte til Ford M Klub Danmarks webansvarlige – Undlad at besvare nyhedsmailen direkte.